Tražite zaposlenike?

Svjesni smo vrlo teške situacije u Republici Hrvatskoj oko pronalaska kvalitetnih, odgovornih i posvećenih zaposlenika stoga kroz našu viziju nastojimo to nadmašiti i iznenaditi inovativnošću i kreativnošću u svim segmentima poslovanja. S tim u vezi kadrove pronalazimo posrednim i neposrednim putem, naročito koristeći nove komunikacijske kanale (društvene mreže) i Europski portal za radnu mobilnost (EURES).

Kontaktirajte nas  i mi ćemo se potruditi pronaći djelatnike koji će odgovarati Vašim potrebama i koji će trudom i zalaganjem pridonijeti rastu Vaše tvrtke.

Kreirajte zahtjev prema specifikacijama u našoj aplikaciji i mi ćemo Vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

 

Kreirajte zahtjev

 

Naš proces odabira kandidata obuhvaća stručan predselekcijski i selekcijski postupak kako bi se poslodavcima predložili kandidati koji najbolje odgovaraju njihovim potrebama.

Agencija nudi usluge ustupanja i posredovanja. Ustupanje podrazumijeva da se radnici zapošljavaju u našoj Agenciji, a upućuju na rad u Vašu tvrtku što znači da su svi administrativni poslovi oko radnika naša briga. Kao dodatna pogodnost, svi naši djelatnici osigurani su policom osiguranja od nesretnog slučaja 24h/dan. Kod posredovanja mi pronalazimo i predložimo kandidate koje potom Vi zapošljavate te oni postaju Vaši zaposlenici.

Kao Agencija smo se specijalizirali i za obavljanje sporednog zanimanja za umirovljenike a što znači da se umirovljenici mogu angažirati u tvrtki kao mentori ne gubeći pri tome svoja umirovljenička prava.

Osim navedenoga, nudimo i mogućnost dopunskog rada čime se sprječava rad na crno i poslodavac ostvaruje mogućnost angažiranja kvalitetnog kadra kod npr.većeg obujma posla.