Natječaj otvoren
Rok za prijavu: do popunjenja pozicije

Poštovani umirovljenici,

Svi vi koji se osjećate mladi i  sposobni da ponovo radite, osjećate se korisnim za sebe i za zajednicu, a da pritom uz zasluženu mirovinu ostvarite i dodatne prihode – zaradu, slobodno nam se prijavite kako bi vas registrirali u našoj bazi podataka. Važno je napomenuti da je PRIJAVA I REGISTRACIJA ZA VAS POTPUNO BESPLATNA!

Prijaviti se možete na jedan od sljedećih načina:

  • ispunite naš prijavni obrazac, vi osobno ili zamolite nekog mlađeg, unuka, prijatelja ili dr.
  • e-mailom na adresu info@winwin-group.com
  • pisana molba na adresu Riva 8, Rijeka, WIN WIN GROUP d.o.o.

Možemo vam predložiti da se zaposlite na pola (1/2)  radnog vremena u tijeku nastupajuće turističke sezone ili već sad na određenim poslovima koji se vama čine da ih možete obavljati.

Ukoliko ste korisnici starosne mirovine, korisnici starosne mirovine za dugogodišnjeg osiguranika i korisnici prijevremene starosne mirovine moći ćete raditi na temelju ugovora o radu do pola radnog vremena bez straha od obustave isplate mirovine, odnosno, istu ćete primati kao i do sada – u punom iznosu. Na taj način i onima u prijevremenoj mirovini pružit će se prilika da ostvare dodatnu zaradu.

Također, djelatne vojne osobe, policijski službenici i ovlaštene službene osobe moći će raditi do pola radnog vremena uz isplatu mirovine u punom iznosu ili puno radno vrijeme uz isplatu pola mirovine.

U očekivanju vaše prijave primite naše pozdrave!

Djelatnici WIN WIN GROUP d.o.o.

Share Button